Kontaktinfo

 

Kitsch Design og samarbeidspartnere – ta kontakt!

Vibeke Scavenius

Vibeke Scavenius >>
D
esigner og webutvikler
Kitsch Design

Vibeke har jobbet med design og webutvikling siden 1998 og har kompetanse innen både koding og grafisk design. En webdesigner som kan begge deler er en viktig partner i et webprosjekt. Utdannelsen har hun fra IT-Akademiet og Merkantilt Institutt (Nå Norges Kreative Fagskole). Vibeke startet Kitsch Design i 2002. Hun holder seg jevnlig oppdatert med kursing når det kommer noe nytt.

Hun er en lesehest og elsker science fiction filmer. Alt som har med design og farger å gjøre gir henne stor glede. På fritiden driver hun med hagearbeid og maler akrylmalerier.


Er god på:
logoutvikling, grafisk design, webdesign, HTML, CSS, Photoshop, Illustrator, WordPress, Dreamweaver, InDesign, Sosiale medier, Google Analytics

Rikke Schønborn

Rikke Dørum Schönborn >>
Markedsstrateg og kommunikatør
www.fokusmarketing.no

Tlf: 99 02 02 53

Rikke har siden 1997 arbeidet med markedsføring av ulike produkter i ulike bransjer og står godt rustet til å hjelpe deg og din bedrift med å bli synlig så dere tiltrekker dere flere og riktige kunder. Hun har en bachelor i økonomi samt utdannelse innen markedsføring og reiseliv. Rikke startet Fokus Marketing i 2009 hvor hun hjelper små og store kunder med markedsføringen.

Rikke er en sprudlende person og har en smittende glede for markedsføring og kommunikasjon. Hun finner ro og balanse gjennom yoga og meditasjon, elsker bøker, selvutvikling og å pusle i hagen.


Er god på:
markedsføring, rådgivning, markedsstrategi, kurs og workshop

Lotte Thori Løvstad

Lotte Thori Løvstad >>
Grafisk d
esigner og webdesigner
www.lottethori.no

Tlf: 950 32 875

Lotte er både webdesigner og grafisk designer med utdannelse fra Høgskolen i Bergen samt Westerdals. Hun har jobbet med design siden 2005 og har jobbet for bl.a Unniform AS og KRY Visuell Kommunikasjon AS.

Lotte engasjerer seg dypt i å skape en visuell identitet, personlig tilpasset til deg. Hun engasjerer seg levende i form og fargevalg og utrykker sine valg med nydelige historier. Når hun designer noe vil hun det skal være skikkelig og gjennomtenkt, slik at det i større grad tåler tidens tann.


Er god på:
logoutvikling, grafisk design, webdesign, Photoshop, Illustrator, WordPress, InDesign, animasjon, pakningsdesign

Randi

Randi Brandvold Klemp >>
Grafisk d
esigner AMG
www.digel.no

Tlf: 959 01 942

Randi har over 30 års erfaring som grafisk designer, og er autorisert medlem av Grafill. Tidligere praksis fra Engen & Harlem og Burson-Marsteller, senere som freelancer, før hun i 1987 etablerte Ad Notam Reklamebyrå, hvor hun var partner og grafisk designer. Fra 1990 drev hun egen design-virksomhet frem til hun var med å starte DIGEL DESIGN i 1998.

Randi legger stor vekt på merkevarebygging og visuell identitet. Hun er opptatt av god kommunikasjon og tett oppfølging i alle faser av prosjektene. Hun er svært opptatt av å levere design av høy kvalitet. På fritiden er hun også opptatt av matlaging og håndverk, og elsker hun å skape/lage nye ting.


Er god på:
Logoutvikling/merkevarebygging, grafisk design, pakningsdesign, bokdesign, webdesign, InDesign, Illustrator, Photoshop

Christian

Christian Wangberg >>
Fotograf

www.cwfoto.no

Tlf: 907 29 142

Christian Wangberg har fotografert i mer enn 20 år og har gått hele veien fra film og mørkerom til dagens fantastiske digitale verden.

Han har spesialisert seg innenfor konseptbilder, gjerne i kombinasjon med natur/miljø og portrett. Christina har bakgrunn og utdannelse som journalist, kommunikasjonsrådgiver og innenfor visuell kommunikasjon. Når han ikke fotograferer jobber han som kommunikasjonsrådgiver hos Sørum kommune.


Er god på:
konseptbilder, natur og miljøbilder, portrett, visuell kommunikasjon

Bilde av Karianne Moe Tørum

Karianne Moe Tørum >>
Fotograf

www.kariannemoetorum.no

Tlf: 489 56 260

Karianne elsker å ta bilder og det har hun gjort siden hun fikk sitt første kamera da hun var 14 år. Sin utdannelse som fotograf tok hun ved Griffith College i Dublin, Irland. Ble uteksaminert i 2009.

Hun er forøvrig også utdannet danser, og har arbeidet som danser, koreograf og lærer ved en rekke prosjekter og skoler både i Norge, England og Irland.

Karianne føler seg priviligert som får lov å arbeide med det hun er lidenskapelig opptatt av. Dans, koreografi, kunst og fotografi, for meg glir dette inn under ett! De har mye til felles.


Er god på:
portrett, matbilder, kunstfotografering