Om Kitsch

Vi vil høre fra deg!

 

 

Om Kitsch Design

Kitsch Design ble startet i 2002 av Vibeke Scavenius.

Kjernekompetansen er design, identitet og webutvikling. Trenger jeg hjelp til f.eks. trykketjenester, tekst, foto og illustrasjon, har jeg et godt nettverk av samarbeidspartnere.

JEG ER OPPTATT AV å levere kvalitet på alle plan, derfor samarbeider jeg med ulike leverandører som sikrer leveranse av høy kvalitet til avtalt tid. Sammen gir vi 100% for at du som kunde skal bli fornøyd med sluttproduktet!

 

Fornøyde kunder:

Vibeke er god til å kartlegge hva kunden ønsker, for så å tilpasse og designe et produkt. Romerike Krisesenter IKS er veldig fornøyd med service og produkt. Kan trygt anbefales.
Utarbeidelsen av hjemmesiden, og samarbeidet med Kitsch Design fungerte meget bra. Rent generelt får vi mange hyggelige tilbakemeldinger om hjemmesiden, både om design & layout, lett og bruke, samt enkel og forståelig tekst. Vi er meget fornøyde med kurset og brukervennligheten i forbindelse med publiseringsløsningen. Det var en logisk og lett forståelig løsning for oppdatering av websiden.
Vi har benyttet Kitsch Design både til egen webside og i forbindelse med oppdrag for andre bedrifter. Vi er meget godt fornøyd både med design, kreativitet, oppfølging og service.
Bjørn Skovli, Oppover
Meget rask og god service. Alltid en god pris. Vi var meget godt fornøyd med websiden vi fikk, både design og utforming! Fått mange gode og positive tilbakemeldinger fra våre kunder.
Lill Hege Høimyr, Advokatfirmaet Høimyr AS
Vi engasjerte Vibeke til å implementere den tekniske løsningen for våre nettsider. I tillegg har Vibeke hjulpet oss å forbedre utformingen av våre maler etc. Å jobbe med Vibeke er en sann nytelse. Hun har gode kommunikasjonsevner og leverer arbeid av høy kvalitet. Gjennomføringen av den tekniske plattformen for vår webside ble gjort på en enkel måte for oss av Vibeke. Vibeke er serviceinnstilt og alltid klar til å hjelpe. Vibekes design har vært store forbedringer til våre maler og samtidig ganske enkelt å implementere.
Kristine Fiksen, THEMA Consulting Group
Takk til Vibeke og Kitsch design for vel gjennomført jobb med design av vår nye hjemmeside polyteknisk.no. Vi er veldig fornøyd med resultatet og synes prosessen har vært veldig fin. Takk for service i toppklasse og godt humør underveis!
Anne Cathrine Gjærde, Polyteknisk Forening