Bilde av Vibeke med PCJeg gir deg en helhetlig profil på trykk og web!

Hos Kitsch Design får du alt fra logodesign og grafisk profil til webdesign og oppsett av webside, teknisk løsning samt publiseringsløsning hvor du selv kan oppdatere innholdet.

Som totalleverandør av web- og grafiske tjenester får du kun én leverandør å forholde deg til. Sammen med mine samarbeidspartnere gir jeg deg en helhetlig profilering til trykk og web!

 

Logoutvikling og design

Grafisk design kan være et godt og sterkt virkemiddel når det brukes riktig. Designet kan gjøre informasjon mer spennende og oversiktlig for mottakeren, samt vekke interessen for mer.

For å få best mulig effekt av markedsføringen, er det viktig å ha en rød tråd gjennom alt som produseres. Dette øker gjenkjennelseseffekten og hjelper til med å bygge en sterkere merkevare. Bedriften fremstår da også mer samlet og profesjonell.

Dette får du hos meg:

 • Logoutvikling og design
 • Ny grafisk profil
 • Web- og interaksjonsdesign
 • Annonser til trykk og web
 • Visittkort og brevark
 • Brosjyrer og kataloger
 • Roll ups m.m.

Få en grafisk profil som gir identitet og gjenkjennelse i alle kanaler!

Websider og webutvikling

Gi dine kunder det de forventer å finne på websiden din! Gi dem en webside med et lekkert design – som understreker din merkevare og fremhever innholdet ditt.
Websiden er nemlig kjernen i din markedsføring. Den er din bedrifts ansikt utad og som regel det første kunden møter før de tar kontakt.

Og det aller viktigste på en webside er å ha relevant innhold – Content is king!

Brukervennlig og mobiltilpasset
Det er viktig med en webside som har en enkel og logisk navigering – og hvor det er lett å se hva du ønsker kunden din skal gjøre (f.eks. ta kontakt eller bestille varer).

Alle websider må nå følge de nye kravene om universell utforming. Målet med universell utforming er at websiden din blir tilgjengelig og brukervennlig for alle uavhengig av funksjonsevne! Du kan lese mer om universell utforming i mitt blogginnlegg «Universell utforming gjør websiden din brukervennlig for alle! >>»

Alle websider bør da også være mobiltilpasset. Jeg setter opp websider utelukkende med responsiv design >> – det vil si at websiden tilpasser seg automatisk skjermen den vises på. Da slipper brukeren å måtte zoome seg inn og ut på innholdet på f.eks. små skjermer som mobil og nettbrett.

Hva vil det koste deg?

Prisen bestemmes i stor grad av dine ønsker og ambisjoner – og om websiden skal oppnå dine mål og gi dine kunder en best mulig brukeropplevelse.

Jeg baserer tilbudet og totalprisen på kravspesifikasjon mottatt fra dere. Med mer tid og penger blir prosjektet selvfølgelig mer gjennomarbeidet og oppnår lettere dine mål.

Jeg gir deg:

Fremdriftsplan:

En realistisk fremdriftsplan blir satt opp ut i fra dine behov og ønsker samt basert på mottatt kravspesifikasjon.

Erfaringsmessig tar et prosjekt mellom 3-4 mnd. å gjennomføre – forutsatt at dere også har satt av tid til prosjektet.

Det er viktig at dere setter av tid til å gå igjennom/skrive nye tekster samt til gjennomgang av funksjoner underveis og til sist brukertesting.

Hvis ønskelig kan språkvask og tekstforfatting inkluderes i tilbudet.

Hvordan jobber jeg?

Før jeg kan sette i gang med å utvikle noe flott for dere, må jeg først forstå hvem dere er, hvor dere kommer fra, hvor dere er nå – og hvor dere ønsker å være. Mitt tilbud blir satt opp på bakgrunn av kravspek, fra møter og eposter fra dere.
Ved aksept av tilbud dykker jeg dypere ned og ser på ønskede funksjoner og setter opp en strategi og et konsept som skal vise dine ønsker og behov.
Jeg setter opp et utkast for designet og utvikler konseptet samt finner farger og fonter som passer prosjektet.
Først finner jeg den løsningen og de funksjoner som vil fungere best for ditt prosjekt – deretter får jeg liv i konseptet. Mitt arbeid er alltid satt opp for å være skalerbart, ha bra ytelse og lang levetid.
Når konseptet er utviklet utfører jeg brukertester med et utvalg av dine brukere og ansatte, og før prosjektet blir lansert blir det optimalisert på bakgrunn av disse brukertestene.

Husk – websiden til din konkurrent er bare et klikk unna!

Jeg gir deg en webside som funker på alle flater – og som er mobiltilpasset og universelt utformet.

Markedsføring og strategi

De færreste bedrifter kan klare seg uten nye kunder. Derfor er det avgjørende å få skreddersydd en riktig markedsstrategi. Markedsstrategien tar din bedrift fra der dere er i dag og frem til målene.

Du får en markedsføringsplan med forslag til aktiviteter som henvender seg til riktig målgruppe gjennom de rette markedsføringskanalene. Det er viktig å ha klare definerte og målbare mål før man utarbeider strategien. Da blir markedsføringen enkel.

Få tekster som konverterer

Vi kan hjelpe dere med å vaske tekstene deres på websiden – slik at de blir enklere å forstå, mer selgende og uten skrivefeil. Content is king!

Spesielt på websider er det viktig å velge seg ut et nøkkelord eller nøkkelsetning for hver side som sier noe om hovedbudskapet på siden. Dette kan vi hjelpe til med. Keep it simple!

Vi kan også skrive helt nye tekster til webside og annonser ut i fra hva dere ønsker å formidle.

Du får:

 • Markedsstrategi
 • Markedsføringsplaner
 • Oppsett av nyhetsbrev til epost og hjelp til epostmarkedsføring
 • Design og strategi for sosiale medier, Facebook, LinkedIn, Twitter
 • Språkvask og produksjon av tekster til webside og annonser
 • Fotografering av firma- og/eller ansattebilder – eller morsomme konseptbilder
 • Profilering – bestilling av profileringsgaver som t-skjorter, nøkkelringer osv.

Få bilder som engasjerer

Ta flotte bilder av ansatte, eller hva med en halvdags fotoshoot for å ta konseptbilder til webside og annonser som ingen andre har?

Unngå bruk av bilder fra bildebank – Keep it personal!

 

Få en markedsstrategi som funker for deg!

Min dyktige samarbeidspartner Rikke kan sette opp en markedsstrategi og markedsføringsplan for ditt markedsføringsarbeid – og gjøre dette enklere for deg å gjennomføre.

Jeg vil gjerne samarbeide med deg!

Få et uforpliktende tilbud

 

Mine siste prosjekter:

Her er de 3 siste prosjektene jeg har jobbet med – gå gjerne inn å se hva jeg kan gjøre for deg!