Websider og webutvikling

Hvordan gå frem >>

Websider og webutvikling

Gi dine kunder det de forventer å finne på websiden din! Gi dem en webside med et fint design – som understreker din merkevare og fremhever innholdet ditt.

Websiden er nemlig kjernen i din markedsføring. Den er din bedrifts ansikt utad og som regel det første kunden møter før de tar kontakt.

Og det aller viktigste på en webside er å ha relevant innhold – Content is king!

Brukervennlighet og universell utforming

For at dine kunder skal finne det de leter etter, er det viktig at websiden er brukervennlig og enkel å finne frem på samt at elementene på siden hjelper brukeren videre. Hvis brukeren forventer at logoen din skal stå i topp på venstre side, hjelper det lite at du plasserer den nederst på siden i høyre hjørne for å gjøre siden mer spennende. Få en webside som har en enkel og logisk navigering – og hvor det er lett å se hva du ønsker kunden din skal gjøre (f.eks. ta kontakt eller bestille varer). Jeg hjelper deg med å finne den beste løsningen for din webside!

Målet med universell utforming er at websiden din blir tilgjengelig for alle uavhengig av funksjonsevne! Du kan lese mer om universell utforming i mitt blogginnlegg «Universell utforming gjør websiden din brukervennlig for alle! >>»

Mobiltilpasset design

Alle websider jeg lager settes opp med noe som kalles responsiv design >> – det vil si at websiden tilpasser seg automatisk skjermen den vises på. Da slipper brukeren å måtte zoome seg inn og ut på innholdet på f.eks. små skjermer som mobil og nettbrett.

Hos meg får du en webside som funker over alt med universell utforming og som er mobiltilpasset – hvor du selv kan oppdatere innholdet hvis ønskelig!

Hva vil det koste deg?

Prisen bestemmes i stor grad av dine ønsker og ambisjoner – og om websiden skal oppnå dine mål og gi dine kunder en best mulig brukeropplevelse.

Jeg baserer tilbudet og totalprisen på kravspesifikasjon mottatt fra dere. Med mer tid og penger blir prosjektet selvfølgelig mer gjennomarbeidet og oppnår lettere dine mål.

Andre tjenester:

Logoutvikling og design >>
Markedsføring >>

Jeg gir deg:

Fremdriftsplan:

En realistisk fremdriftsplan blir satt opp ut i fra dine behov og ønsker samt basert på mottatt kravspesifikasjon.

Erfaringsmessig tar et prosjekt mellom 3-4 mnd. å gjennomføre – forutsatt at dere også har satt av tid til prosjektet.

Det er viktig at dere setter av tid til å gå igjennom/skrive nye tekster samt til gjennomgang av funksjoner underveis og til sist brukertesting.

Hvis ønskelig kan språkvask og tekstforfatting inkluderes i tilbudet.

Hvordan jobber jeg?

Før jeg kan sette i gang med å utvikle noe flott for dere, må jeg først forstå hvem dere er, hvor dere kommer fra, hvor dere er nå – og hvor dere ønsker å være. Mitt tilbud blir satt opp på bakgrunn av kravspek, fra møter og eposter fra dere.
Ved aksept av tilbud dykker jeg dypere ned og ser på ønskede funksjoner og setter opp en strategi og et konsept som skal vise dine ønsker og behov.
Jeg setter opp et utkast for designet og utvikler konseptet samt finner farger og fonter som passer prosjektet.
Først finner jeg den løsningen og de funksjoner som vil fungere best for ditt prosjekt – deretter får jeg liv i konseptet. Mitt arbeid er alltid satt opp for å være skalerbart, ha bra ytelse og lang levetid.
Når konseptet er utviklet utfører jeg brukertester med et utvalg av dine brukere og ansatte, og før prosjektet blir lansert blir det optimalisert på bakgrunn av disse brukertestene.

Husk – websiden til din konkurrent er bare et klikk unna!

Jeg gir deg en webside som funker på alle flater – og som er mobiltilpasset og universelt utformet.

Få et uforpliktende tilbud >>

Mine siste prosjekter:

Her er noen av de siste prosjektene jeg har jobbet med – gå gjerne inn å se hva jeg kan gjøre for deg!